Oklevelet és édességcsomagokat kaptak az Egészségügyi Világnap alkalmával a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház alkalmazottai. 

EgeszsegugyiVilagnap oklevelAz Egészségügyi Világszervezet (WHO) az idei Egészségügyi Világnapot a nővérek és szülésznők munkájának dedikálta, április 7-én erre hívják fel a figyelmet világszerte. A WHO a teljes 2020-as évet is ennek a témának szenteli, az idei Egészségügyi Világnap jelmondata pedig: támogasd a nővéreket és szülésznőket.

Az Egészségügyi Világnap Alkalmával a Hargita Megye Tanácsa által működtetett Csíkszeredai Megyei SürgősségiEgszsggyiVilgnap Harmopan Kórházban érdemoklevéllel ismerték el az intézmény minden alkalmazottjának az eddig helytállását. Amint dr. Konrád Judit menedzser kihangsúlyozta, az okleveleket egyfajta biztatásnak is szánták az előttünk álló időszakra.   

A kórház alkalmazottainak az Egészségügyi Világnap alkalmával a Harmopan Rt. ajándékkal kedveskedett: 1300 csomag nápolyszeletet adtak át kedden a vállalat képviselői a kórház vezetőségének. A 3237 lej értékű édességet a nap folyamán ki is osztották az alkalmazottaknak.

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórháznak 1282 alkalmazottja van, köztük 555 egészségügyi asszisztens és 217 betegápoló.  

Csíkszereda, 2020.04.07

 

Menu