A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház árverést szervez a kórház és a poliklinika épületében található egyes felületek kereskedelmi és egészségügyi célra való bérbeadására.

Az árverés helye és időpontja: Csíkszereda, Dr. Dénes László utca 2. szám, 2019. május 6, 11 óra.

Az árverés dokumentációja átvehető a kórház titkárságán 8 és 15 óra között, 2019. április 24-től kezdődően.

Érdeklődni lehet a 0732 500779-es telefonszámon vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

 A CSÍKSZEREDAI MEGYEI SÜRGŐSSÉGI KÓRHÁZ ORVOSI LABORATÓRIUMÁNAK FELSZERELÉSÉRE VONATKOZÓ MINIMÁLIS KÖVETELMÉNYEK

1. Ajánlatokat várunk a laboratórium felszerelésére ingyenes haszonbérszerződés formájában, melynek magában kell foglalnia a következő részlegeket: hematológia/hemosztázis, biokémia, immunológia, vizelet és mikrobiológia. Az ajánlatokat külön kell benyújtani:

     - a hematológia/hemosztázis, biokémia, immunológia és vizelet részlegekre;

     - a mikrobiológia részlegre (külön ajánlat).

2. Az ajánlattevő bocsásson rendelkezésre egy listát mindazon tartozékokról és leltári tárgyakról, amelyek szükségesek a javasolt analizátorok működéséhez, valamint a laboratórium hatályban lévő szabályok szerinti működéséhez.

3. A laboratóriumi berendezések megfelelőek kell legyenek a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház által kért összes analízis elvégzésére, illetve megfelelő kapacitással és munkasebességgel kell rendelkezniük a kért vizsgálatok mennyiségének elvégzésére.

4. A berendezéseket a helyiségben az ajánlattevők rendelkezésére bocsátott tervrajznak megfelelően kell elhelyezni.

5. A berendezéseknek megszakítás nélkül, folyamatosan kell működniük, hogy a felügyeleti személyzet a munkaidő lejárta után érkező vizsgálatokat (sürgősségi analíziseket) is el tudja végezni.

6. A mikrobiológia részleg berendezései tartralmazzanak baktériumidentifikáló és antibakteriális érzékenységet azonosító rendszereket, a minimális gátló koncentráció (MIC) meghatározásával.

7. Az ajánlatban szereplő berendezéseknek a következő személyzeti séma szerint kell biztosítaniuk a laboratórium működését:

     - 2 laboratóriumi szakorvos;

     - 2 biológus/kémikus;

     - 10-12 laboratóriumi asszisztens.

8. A berendezések automatizáltsága maximális kell legyen, a működésükhöz szükséges fogyóanyagok erre a célra előcsomagoltak kell legyenek, az elemzések stádiumát folyamatosan monitorizálják.

9. A berendezések beszerelése 2019. március 1-15. között kell megtörténjen.

10. Az ajánlattevőnek biztosítani kell az összes fogyóanyagot (reaktívok, kalibrátorok, kontroll anyagok, vacutainer csövek) a következő időszakokra:

     - 2019. március 1-15 – a gépek műszaki ellenőrzéséhez szükséges fogyóanyagok

     - 2019. március 15-31 – a kalibráláshoz és a személyzet betanításához szükséges fogyóanyagok

     - 2019. április 1-25 – a teljes laboratórium próbaüzemeléséhez szükséges fogyóanyagok

11. Az ajánlattevőnek biztosítania kell a mérések időszakos ellenőrzését.

12. Az ajánlattevőnek biztosítania kell a külső minőségellenőrzés megszervezését.

13. A gépekkel kompatibilis reagensek beszállításának a kérelmezést követő 24 órán belül meg kell történnie.

14. Az ajánlattevőnek biztosítania kell a technikai segítségnyújtást az értesítéstől számított 3 órán belül, valamint a meghibásodott berendezés ismételt üzembe helyezését legtöbb 24 órán belül.

Ajánlatok benyújtásának határideje: 2019. február 20

Az ajánlat kiválasztása a mikrobiológia részlegre vonatkozóan külön történik.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

LAKÁSVÁSÁRLÁS

 

Vásárolunk I. osztályú, 2 szobás (min. 40 m2) vagy 3 szobás (min. 60 m2), felújított (termopan ablakokkal rendelkező) tömbházlakást a Tudor negyedben, erkéllyel és saját hőközponttal, lehetőleg déli, dél-nyugati fekvéssel. A penészes vagy hibákkal rendelkező lakásokra letett ajánlatokat nem vesszük figyelembe. Hőszigetelt lakások előnyt élveznek.

Vásárolunk felújított és saját hőközponttal rendelkező garzonlakást a Poliklinika mellett.

Ajánlatokat „Lakásajánlat” címmel a Kórház titkárságán, iktatójában, vagy elektronikus postán a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várunk. További információkat a 0732 500 779-es telefonszámon lehet kérni.

Menu
Go to top