Gyermekgyógyászok, illetve a családtervezői kabinet munkatársai, pszichológus és nőgyógyász szakorvos rendelnek a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházhoz tartozó Szentegyházi Egészségügyi Központban. 

szentegyhaza1Elkezdődött a gyermekgyógyászati szakrendelés a Szentegyházi Egészségügyi Központ felújított gyermekgyógyászati épületében. A rendelőben hétköznap 8-12 óra között várja gyermekgyógyász szakorvos a kis pácienseket. A vizsgálatokhoz háziorvosi beutaló és előjegyzés szükséges. A gyermekgyógyászati szakrendelésre bejelentkezni 15 óráig a 0743120226-os telefonszámon lehet, de előjegyzést adnak a 0266246016-os telefonszámon is.

A gyermekgyógyászat felújított épületében elkezdődik a Hargita Megye Tanácsa által működtetett kórház családtervezői kabinetje munkatársainak a rendelése is: hétfőnként 9 és 12 óra között pszichológus és nőgyógyász szakorvos dolgozik a Szentegyházi Egészségügyi Központban. A nőgyógyászati vizsgálat mellett családtervezői szolgáltatásokat is nyújtanak, fiatalok és várandós kismamák is fordulhatnak hozzájuk tanácsokért. A családtervezői szolgáltatásokra a 0266246016-os telefonszámon lehet előjegyzést igényelni, beutaló szükséges.

 

Menu