adomany DevaiSzentferencSpitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc a donat Fundației Sfântul Francisc din Deva suma de 5 000 lei din donațiile angajaților spitalului și din venitul concertului de binefacere desfășurat în data de 22 decembrie 2019 la Biserica Franciscană din Șumuleu.

Donația a fost predată în data de 28 ianuarie 2020 reprezentantei fundației, pedagogul Casei Szent István din Șumuleu Ciuc, Balázs Melinda Zsóka de către dr. Konrád Judit, managerul spitalului aflat în subordinea Consiliului Județean Harghita.  

„În anul 2019 instituția noastră a beneficiat de mult sprijin și ne-am gândit că și noi trebuie să facem un gest de dăruire. De aceea angajații spitalului și-au oferit donațiile și de aceea s-a organizat și concertul de binefacere. Suntem recunoscători pentru eforturile dezvoltării spitalului, este un sentiment deosebit când primești atâta sprijin. A da este la fel de înălțător, am vrut să avem parte și de această experiență. Colaborăm de mai mult timp cu Fundația Sfântul Francisc, suntem convinși că donația va fi folosită bine” – a declarat managerul spitalului.

Menu