În cadrul Centrului de Sănătate Vlăhița al Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc sunt disponibile servicii de consultații pediatrice și de planning familial.

szentegyhaza1Au început consultațiile de pediatrie în clădirea reînnoită a secției de pediatrie a Centrului de Sănătate Vlăhița. În centrul care aparține de Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc – instituție în subordinea Consiliului Județean Harghita –  funcționează ambulatoriu de pediatrie zilnic, între orele 8,00-12,00. Pentru consultații este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie și programare. Programările se fac în fiecare zi, până la ora 15,00 la numărul de telefon 0743120226, sau zilnic la numărul de telefon 0266-246016.

În clădirea secției de pediatrie sunt disponibile și servicii de planificare familială: un medic specialist de obstetrică-ginecologie și un psiholog din cadrul cabinetului de planning a spitalului oferă consultații de specialitate în Vlăhița în fiecare luni, între orele 9,00-12,00. Pe lângă consultațiile de obstetrică-ginecologie este disponibilă și consilierea de planificare familială. Programări se pot obține la numărul de telefon 0266-246016 și este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie.

 

Menu