Szülésfelkészítő Zoom-beszélgetést szervez kismamák számára a Hargita Megye Tanácsa által működtetett Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház, a Csíki Anyák Egyesületével partnerségben.

 

A 2021. március 18-án zajló, magyar nyelven 15 órakor kezdődő beszélgetés keretében a kórház szülészeti és nőgyógyászati, illetve újszülöttgyógyászati osztályának munkatársai ismertetik a kismamák számára a kórházi szüléssel kapcsolatos tudnivalókat. Dr. Portik Botond szülész-nőgyógyász szakorvos és Jakab Mihaela főasszisztens, továbbá dr. Füstös Annamária újszülöttgyógyász szakorvos, osztályvezető főorvos és Márk Katalin főasszisztens válaszolnak is a kismamák kérdéseire.

Szulesfelkeszito Facebookcover 2021.03.18

„A pandémiás időszakban nem tudtuk megszervezni a szülészetlátogatást, amelyre továbbra is igény van a kismamák részéről. Ezt az igényt közvetítette felénk a Csíki Anyák Egyesülete és intézményünk részéről is hiányoltuk a várandós kismamákkal való élő kapcsolatot, ezért kerestük meg a Zoomos találkozás lehetőségét. Várjuk szeretettel az érdeklődőket a beszélgetésre” – fogalmazta meg dr. Konrád Judit, a kórház menedzsere.

A Szülni nálunk címet viselő szülésfelkészítő beszélgetés csatlakozási adatai a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház/Spitalul Județean de Urgență M-Ciuc Facebook-oldalon találhatók meg. Belépni a találkozó előtt negyedórával lehet.

Annak érdekében, hogy a kérdéseket csoportosítani tudjuk, és így minél több információt nyújthassunk, kérjük a kismamákat, hogy küldjenek előre kérdéseket a kórház Facebook-oldalán keresztül vagy pedig a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.    

Csíkszereda, 2021.03.15

Menu