adomany DevaiSzentferencA Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház 5000 lejes pénzügyi támogatásban részesítette a Dévai Szent Ferenc Alapítványt a kórház alkalmazottainak adományaiból, és az intézmény szervezésében a csíksomlyói kegytemplomban 2019. december 22-én lezajlott karácsonyi jótékonysági koncert bevételéből.

Az adományt január 28-án délután adta át az alapítvány csíksomlyói Szent István Otthona vezetőjének, Balázs Melinda Zsókának dr. Konrád Judit, a Hargita Megye Tanácsa által működtetett kórház menedzsere.

„2019-ben intézményünk nagyon sok támogatásban részesült, és úgy gondoltuk, hogy ezt nekünk is viszonoznunk kell. Ezért adakoztak a kórház alkalmazottai, és ezért szerveztük meg a jótékonysági koncertet is. Köszönettel tartozunk a kórház fejlesztésére tett erőfeszítésekért, nagyon jó érzés ennyi támogatást kapni. Adakozni hasonlóképpen felemelő érzés, szerettük volna ezt is megtapasztalni. A Dévai Szent Ferenc Alapítvánnyal rég együttműködünk, így egyértelmű volt, hogy ők lesznek ezen adomány kedvezményezettjei” – fejtette ki a menedzser.

Menu