Situația epidemiologică, măsurile extraordinare luate și pericolul reprezentat de pandemia Covid-19 a trezit solidaritatea multora: persoane fizice, firme și asociații și-au oferit sprijinul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, instituție în subordinea Consiliului Județean Harghita. Sunt oameni, firme, care ar dona bani, sunt asociații care organizează strângere de fonduri și sunt firme care și-au oferit serviciile gratis. 

„Mulțumim tuturor pentru sprijinul oferit, suntem recunoscători pentru acestea. Avem rugămintea, ca inițiatorii acestor gesturi să discute cu noi în prealabil, pentru a folosi aceste resurse cât mai util, de exemplu să nu cumpere cineva aparate care sunt deja în proces de achiziție sau echipament ce vom primii de la Ministerul Sănătății. Despre aparatele, echipamentele necesare, prețul acestora, precum și despre folosirea eventualelor sume primite vom informa opinia publică” – a declarat dr. Konrád Judit, managerul Spitalului Județean de Urgență.

În legătură cu eventualele donații se pot purta discuții cu Biroul de Management și Inovații a spitalului, la numărul de telefon 0758 117655 și în e-mail, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Miercurea Ciuc, 19.03.2020 

 

Menu