Ne bucură faptul, că se desfășoară activitate intensă în centrul de vaccinare al spitalului: vin în continuu pentru vaccinarea anti-Covid-19 personalul medical, vârstnici, bolnavi cronici și angajați ai unor instituții de stat.
Până azi s-au administrat 1350 vaccinuri în centrul de vaccinare al spitalului. 42 la sută dintre angajații spitalului s-au folosit de această posibilitate, între cei 519 vaccinați sunt 106 medici, 299 asistenți, 78 infirmieri și 41 îngrijitori.

oltaskozpont
În centrul nostru s-a vaccinat și Domnul Bíró Barna Botond, vicepreședintele Consiliului Județean Harghita și avem oaspeți și din alte județe: au venit pentru vaccin la noi din județe Covasna și Cluj, chiar și din București vine o persoană care la momentul dat nu a primit programare în capitală.
Ne caută mulți cu probleme de programre, de aceea precizăm, că nu avem posibilitatea de a programa populația civilă la spital. Programarea se face prin platforma online vaccinare-covid.gov.ro și puteți cere ajutor de la medicul de familie sau la numărul de telefon: 021.414.44.66. Informații se mai găsesc și pe pagina Facebook Ro Vaccinare și https://korona.hargitamegye.ro/ro/informare-coronavirus/.
Vaccinarea continuă și în perioada următoare la spital: conform programărilor așteptăm zilnic între orele 8-20 în centrul de vaccinare pe toți cei care sunt eligibili în etapa a II-a și doresc să beneficieze de această oportunitate.

Miercurea Ciuc, 21.01.2021

Menu