Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, aflat în subordinea Consiliului Județean Harghita, organizează, în parteneriat cu Asociația Mamelor din Ciuc, întâlnire Zoom de pregătire pentru naștere pentru gravide.

 

Evenimentul va avea loc în data de 18 martie 2021, și în limba română va începe la ora 16. La această întâlnire medici și asistente de pe secțiile obstetrică-ginecologie și neonatologie vor vorbi gravidelor despre informațiile legate de nașterea în spital. Dr. Portik Botond, medic specialist obstetrică-ginecologie, Jakab Mihaela, asistentă șefă, dr. Füstös Annamária, medic specialist neonatologie, șef secție neonatologie și Márk Katalin, asistentă șefă vor răspunde și la întrebările gravidelor.

Szulesfelkeszito Facebookcover 2021.03.18

„În perioada pandemică nu am putut organiza vizitele la maternitate și gravidele s-au interesat de acestea. Acest lucru ne-a fost semnalat de către Asociația Mamelor din Ciuc, dar am simțit nevoia reluării întâlnirilor cu gravidele și din partea instituției noastre. De aceea realizăm această întâlnire Zoom, la care așteptăm cu drag gravidele” – a declarat dr. Konrád Judit, managerul spitalului.

Datele de acces la evenimentul Zoom intitulat A naște la noi, se găsesc pe pagina Facebook al spitalului: Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház/Spitalul Județean de Urgență M-Ciuc. Intrarea în Zoom-meeting de deschide la ora exactă. 

Pentru a putea grupa întrebările, ca să oferim cât mai multe informații, rugăm gravidele să ne trimite întrebări în prealabil, prin pagina Facebook al spitalului sau pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Miercurea Ciuc, 16.03.2021

Menu