NR. TELEFON: 0372 - 661 186  

Farmacia cu Circuit Închis se află situată la parterul clădirii centrale, pe str. Dr. Dénes László, nr. 2, și are în structură o încăpere destinată primirii și eliberării condicilor de prescripții medicale, oficină, receptură - laborator, depozite medicamente, depozit soluții perfuzabile, birou șef farmacie, birou calculatoare, hol, coridor și grup sanitar. 

 

Activitatea personalului de la secție este coordonată de farmacista șefă Veres Sarolta, farmacista Szabó Anita și as. pr. farmacie András Edith.Programul farmaciei: zilnic 7.00-19.00 
      

Personalul Farmaciei cu Circuit Închis asigură asistența și recepția cu medicamentele de uz uman pentru bolnavii internați în spital. Primește condici și eliberează medicamente către secțiile din spital, prepară prescripții magistrale și oficinale. 


Farmacia are în dotare mobilier adecvat activității: mese de recepție a medicamentelor, de oficină, de receptură și laborator, dulapuri, dulapuri cu sertare, și după caz, cu cheie, destinate păstrării medicamentelor, rafturi metalice, paleți, un distilator prevăzut cu sursă de apă potabilă, aparatură și veselă destinate pregătirii și preparării prescripțiilor medicale, precum și aparate de aer condiționat. 

 

Menu