Stimați Pacienți!

 

Spitalul nostru încearcă să vă asigure un serviciu prin care pacienții (bolnavii) pot beneficia nu numai de vindecare fizică, ci și de refacerea sănătății mintale și sufletești. De aceea, oferă bolnavilor și servicii care asigură echilibrul sufletesc.

Acest tratament are ca scop discutarea bolii și problemelor care îl chinuie pe pacient, să-l ajute la rezolvarea tensiunilor nervoase (anxioase), stresante; prin urmare, crearea unei stări de bună dispoziție, atât corporală, cât și sufletească. Este necesară discutarea cauzelor problemelor, rezolvarea lor, însușirea gândirii și atitudinii pozitive.

Psihologul spitalului nostru poate oferi ajutor în cazul în care solicitați acest lucru.

Datorită experienței acumulate, deja după 1-2 ședințe starea pacientului se poate îmbunătăți, în urma căruia se poate observa o ameliorare a stării sufletești, gândire pozitivă și creșterea speranței în viață.

Psihologul spitalului, d-na psiholog clinician principal TŐKE ÁGNES poate fi contactat la nr. telefon mobil: 0740 147 828, sau personal, zilnic între orele 10:00 - 13:00, la sala de consultații de la Secția Oncologie, etajul V al Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Contactați-o cu încredere! 

Menu